τζατζίκι

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

ΥΛΙΚΑ
* 1 αγγούρι
* 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
* 5 σκελίδες σκόρδο
* 3 κουταλιές ελαιόλαδο
* 2 κουταλιές ξύδι
* αλάτι - πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε το αγγούρι και το τρίβετε στον τρίφτη, πασπαλίζετε με αλάτι να βγάλει τα υγρά του και στίβετε καλά. Βάζετε σε ένα μεγάλο μπωλ το γιαούρτι, χτυπάτε στο μπλέντερ το σκόρδο το λάδι και το ξύδι και τα προσθέτετε στο γιαούρτι. Ρίχνετε και το αγγουράκι με ελάχιστο πιπέρι και ανακατεύετε. Βάζετε το τζατζίκι σε αεροστεγές τάπερ και το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μυρίζει μανούλα... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino