Μπαρμπουνοφάσουλα

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011



ΥΛΙΚΑ
* 2 κιλά μπαρμπουνοφάσουλα φρέσκα ακαθάριστα (ή ένα κιλό καθαρισμένα– κατεψυγμένα)
* 1 μεγάλο κρεμμύδι
* 4 ή 5 ντομάτες
* μαϊντανό
* 1 κουτ. σουπ. αλάτι
* ρίγανη (λίγη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με λάδι. Μετά ρίχνουμε τα μπαρμπυνοφάσουλα, τα φέρνουμε δυο βόλτες και ρίχνουμε την σάλτσα, τον μαϊντανό και νερό ώσπου να σκεπαστούν πολύ καλά τα φασόλια. Μόλις σκάσουν τα φασόλια ρίχνουμε το αλάτι. Αφού μείνουν με το λάδι ρίχνουμε τη ρίγανη. 

Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μυρίζει μανούλα... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino