κατσικάκι φρικασέ

Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

 ΥΛΙΚΑ
* 1½ κιλό κατσικίσιο μπούτι
* 2 μαρούλια
* 1½ κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια
* 3 ματσάκια άνηθο
* 1 ματσάκι μάραθο
* 2 κρεμμύδια
* αλάτι και πιπέρι
* χυμό από 2 λεμόνια
* 2 αβγά
* 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα ξερά κρεμμύδια. Μόλις μαλακώσουν, βάζουμε το κρέας για να θωρακιστεί. Μόλις ροδίσει, σβήνουμε με νερό (περίπου ½ λίτρο) και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα χόρτα και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για μία ώρα.Μόλις είναι έτοιμο φτιάχνουμε το αβγολέμονο (για καλό αβγολέμονο τσεκάρισε τη συνταγή "Γαλοπούλα με σέσκουλα"). Περιχύνουμε το φαγητό με το αβγολέμονο και ανακινούμε την κατσαρόλα να πάει παντού. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.



Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μυρίζει μανούλα... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino