ΥΛΙΚΑ
* 320 γρ. ρυζι
* 200γρ. κολοκύθια
* 1 σκόδο
* 3 φλυτζάνια ζωμό λαχανικών
* 1/2 λευκό κρασί
* μαργαρίνη
* αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα κολοκύθια σε μακρόστενα κομματάκια και μαζί με το σκόρδο κ την μαργαρίνη σωτάρουμε για 2 λεπτά, εωσότου μαραθούν. Επειτα προσθέτουμε το ρύζι και τον ζωμό ζεστό σιγά σιγά για να χυλώσει. Λίγο πρίν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα προσθέτουμε και το κρασί. Μπορούμε να προσθέσουμε και κρόκο (σαφράν), αν έχουμε.
* 320 γρ. ρυζι
* 200γρ. κολοκύθια
* 1 σκόδο
* 3 φλυτζάνια ζωμό λαχανικών
* 1/2 λευκό κρασί
* μαργαρίνη
* αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα κολοκύθια σε μακρόστενα κομματάκια και μαζί με το σκόρδο κ την μαργαρίνη σωτάρουμε για 2 λεπτά, εωσότου μαραθούν. Επειτα προσθέτουμε το ρύζι και τον ζωμό ζεστό σιγά σιγά για να χυλώσει. Λίγο πρίν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα προσθέτουμε και το κρασί. Μπορούμε να προσθέσουμε και κρόκο (σαφράν), αν έχουμε.
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου