ΥΛΙΚΑ
* μισό κιλό μακαρονάκι κοφτό ή κοχύλι, ή βίδες
* 1 κιλό βρασμένο σπανάκι ψιλοκομμένο και καλά στραγγισμένο
* 1 κρεμμύδι
* 1 καρότο ψιλοτριμμένο
* ½ φλιτζάνι λάδι (μπορούμε να τα κάνουμε και ανέλαια)
* αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι, το σέλινο και το καρότο, ώσπου να μαραθούν. Μετά προσθέτουμε το σπανάκι, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τα λαχανικά να σιγοψηθούν. Βράζουμε το μακαρονάκι το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε βαθιά πιατέλα. Στο τέλος προσθέτουμε το σπανάκι στην μέση των μακαρονιών.
* μισό κιλό μακαρονάκι κοφτό ή κοχύλι, ή βίδες
* 1 κιλό βρασμένο σπανάκι ψιλοκομμένο και καλά στραγγισμένο
* 1 κρεμμύδι
* 1 καρότο ψιλοτριμμένο
* ½ φλιτζάνι λάδι (μπορούμε να τα κάνουμε και ανέλαια)
* αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι, το σέλινο και το καρότο, ώσπου να μαραθούν. Μετά προσθέτουμε το σπανάκι, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τα λαχανικά να σιγοψηθούν. Βράζουμε το μακαρονάκι το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε βαθιά πιατέλα. Στο τέλος προσθέτουμε το σπανάκι στην μέση των μακαρονιών.
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου