Κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011


ΥΛΙΚΑ
* 1 μέτρια κότα
* 1 πακέτο κριθαράκι
* 4 ή 5 ντομάτες ή σάλτσα
* λάδι, αλάτι, πιπέρι
* 5 ποτήρια νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τη κότα από τα φτερά και τις πέτσες. Την βάζουμε στο ταψί και την ψήνουμε στο φούρνο 10 λεπτά σκέτη. Την βγάζουμε ρίχνουμε το νερό, το αλάτι, το πιπέρι, την σάλτσα και το λάδι. Όταν η κότα αρχίζει να κοκκινίζει καλά την γυρίζουμε απ’ την άλλη μεριά και ρίχνουμε το κριθαράκι. 

Καλή επιτυχία!

1 σχόλια:

Εφη είπε...

Αθάνατο κυριακάτικο φαγητό, εμείς το τιμούμε και τις άλλες μέρες βεβαίως-βεβαίως!!!

Δημοσίευση σχολίου

μυρίζει μανούλα... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino