Γεμιστά αβοκάντο (Βολιβία)

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

ΥΛΙΚΑ
* 6 ώριμα αβοκάντο
* 6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
* 100γρ. ψαχνό από κοτόπουλο
* ψάρι ή γαρίδες (βρασμένα)
* 2-3 κουταλάκια σούπας μαγιονέζα
* 1 αβγό βραστό
* αλάτι, πιπέρι


EKΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα αβοκάντο κατά μήκος και αφαιρούμε το κουκούτσι (χωρίς να το πετάξουμε). Ψιλοκόβουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύουμε και γεμίζουμε τα αβοκάντο. Τα βάζουμε στο ψυγείο, τοποθετώντας στο πιάτο και τα ολόκληρα κουκούτσια. ‘Ετσι τα ευπαθή αβοκάντο δεν θα μαυρίσουν. Για να αδειάσουμε τα αβοκάντο χρησιμοποιούμε κουταλάκι του γλυκού, σκάβοντας ως τον σκληρό φλοιό του λαχανικού.


Καλή επιτυχία!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala, teleia?? ta eftiaksa kai moy aresan poly!!

Δημοσίευση σχολίου

μυρίζει μανούλα... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino