Παπί με πλιγούρι

Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

ΥΛΙΚΑ
* 1 παπί μέτριο (καψαλισμένο και ξεκοκκαλισμένο)
* 5 φλιτζάνες πλιγούρι
* 1 ½ κουτάλα της σούπας λάδι
* 1 κουταλιά σούπας αλάτι και πιπέρι
* νερό για το βρασμό


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το παπί στην κατσαρόλα για τρεις ώρες. Έπειτα στρώνουμε το πλιγούρι στο ταψί και ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και το λάδι. Βάζουμε το βρασμένο παπί μέσα στο ταψί και το περιχύνουμε με 12 φλυτζάνες ζουμί πάπιας. Το ψήνουμε στο φούρνο για ½ και παραπάνω ώρα. Κοιτάμε το φαγητό κατά διαστήματα.


Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μυρίζει μανούλα... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino