1 πακέτο noodles
Κινέζικα λαχανικά (σε κονσέρβα)
2 κόκκινες πιπεριές
1 κρεμμύδι
Soy sauce
Αλάτι, πιπέρι, λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε για 3 λεπτά τα noodles σε βραστό νερό με αλάτι για να φουσκώσουν. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και τις πιπεριές κομμένα σε ροδέλες. Προσθέτουμε τα λαχανικά (στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε κινέζικα λαχανικά σε κονσέρβα) και αφήνουμε για 2-3 λεπτά, προσθέτοντας ένα κουταλάκι soy sauce. Στη συνέχεια στραγγίζουμε τα noodles και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε ρίχνοντας την κατάλληλη δόση αλατοπίπερου.
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου