Φασόλια πιάζ

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

ΥΛΙΚΑ
*500 γρ. φασόλια άσπρα μικρά
* 3 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες και ψιλοκομμένες
* 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
* 2 κουτ. σουπ. μαϊντανός φρεσκοκομμένος

Για την σως
* μισό ποτήρι λάδι
* ¼ του ποτηριού ξύδι
* 1 κουτ. σουπ. μουστάρδα
* αλάτι
* φρεσκοτριμμένο πιπέρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκεύουμε από βραδύς τα φασόλια. Την άλλη μέρα τα ξεπλένουμε και τα βράζουμε για 5’ και πετάμε το πρώτο νερό, στη συνέχεια τα βράζουμε έως ότου μαλακώσουν με λίγο αλάτι. Τα σουρώνουμε καλά. Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε το λάδι, το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι για να γίνει η σως μας. Στη συνέχεια σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα φασόλια με τις πιπεριές, το κρεμμύδι και την σως και ρίχνουμε από πάνω το φρεσκοκομμένο μαϊντανό.

Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μυρίζει μανούλα... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino