ΥΛΙΚΑ
* 250 γρ. φασόλια ξερά
* ½ λίτρο νερό
* 2 κύβους ζωμού λαχανικών
* ½ κιλό χοιρινό σε κύβους
* 4 πράσα
* 2 πιπεριές (κόκκινη και πράσινη)
* 1 κρεμμύδι
* 2 γαρύφαλλα
* αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
* 1 κουτ. σούπας ξύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκεύουμε τα φασόλια για 12 ώρες. Βάζουμε το νερό στη χύτρα και μόλις βράσει προσθέτουμε τα στραγγισμένα φασόλια και το κρέας. Κόβουμε τα πράσα και τις πιπεριές σε φέτες και καθαρίζουμε το κρεμμύδι. Μπήγουμε τα γαρύφαλλα στο κρεμμύδι και προσθέτουμε όλα τα υλικά στη χύτρα. Μαγειρεύουμε για 15-20 λεπτάΚαλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου