* 2 φλιτζ. τσαγ. κορότο (σιτάρι σπασμένο) -αν δεν έχουμε βάζουμε μισή κούπα ρύζι
* 1 κουτ. σουπ. φρέσκο βούτυρο,
* 1 κουτ. γλυκ . φρέσκο δυόσμο
* 2 φλιτζ. τσαγ. γιαούρτι.
* αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το κορότο με νερό στην κατσαρόλα. Λίγο προτού να γίνει, χτυπάμε ξεχωριστά το γιαούρτι με λίγο νερό και λίγο ζουμί από την κατσαρόλα, και την προσθέτουμε στη σούπα μας μαζί με λίγο αλάτι. Καίμε χώρια το βούτυρο μαζί με το δυόσμο για να νοστιμίσει και το ρίχνουμε στη κατσαρόλα ίσα να πάρει βράση. Σερβίρουμε αμέσως.
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου