φάβα

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

ΥΛΙΚΑ
* 500γρ φάβα
* ελαιόλαδο
* αλάτι
* 2 κρεμμύδια

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
Λάδι,λεμόνι,κρεμμύδι ροδέλες,λιαστή ντομάτα,κάπαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπλένουμε την φάβα 2-3 φορές.Την βάζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό(2 δάχτυλα πάνω απο την φάβα).Προσθέτουμε λάδι,αλάτι και τα κρεμμύδια.Την αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά για 1 1/2 ώρα μέχρι να γλασάρει.Στην συνέχεια περνάμε την φάβα απο τον μύλο λαχανικών.Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με λάδι,λεμόνι,ψιλοκομμένο κρεμμύδι και κάπαρη.

Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μυρίζει μανούλα... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino