Σφυρίδα σχάρας με ελαιόλαδο, λεμόνι και πορτοκάλι

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

YΛΙΚΑ
* 4 σφυρίδες (γύρω στα 180 γρ. η κάθε μία)
* 1 μαρούλι
* 1 ραντίτσιο
* 1 ματσάκι ρόκα
* Χυμός από 1 λεμόνι
* Χυμός από 1 πορτοκάλι
* Ελαιόλαδο
* Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τις σφυρίδες σε σχάρα, αφού πρώτα τις έχουμε λαδώσει ελαφρά και τις έχουμε αλατοπιπερώσει. Μόλις πάρουν “γραμμές” και από τις δύο τους πλευρές, τις τοποθετούμε σε ταψί και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 οC για 12 λεπτά ακόμη. Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τις σαλάτες. Τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια με το χέρι. Χτυπάμε στο μίξερ το λεμόνι, το πορτοκάλι , το ελαιόλαδο, το αλάτι και το  πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα και τη σφυρίδα με το λαδολέμονο.

Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μυρίζει μανούλα... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino