σπετσοφάι

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012







ΥΛΙΚΑ

- 4 χωριάτικα λουκάνικα (ή τυπου Μυκόνου)
- 6 μεγάλες πράσινες πιπεριές
- 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές
- 6 ντομάτες
- 1/3 ποτηριού ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα λουκάνικα κομμένα σε κομματάκια πάχους ενός εκατοστού και τα αφήνουμε να κοκκινήσουν και από τις δυο πλευρές. Κόβουμε παράλληλα και τις πιπεριές σε κομμάτια και τις ρίχνουμε στη κατσαρόλα μαζί με τα λουκάνικα κι αφού αρχίσουν να μαραίνονται κόβουμε και ρίχνουμε τις ντομάτες σε κομματάκια, ρίχνοντας και ένα πορτήρι νερο, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Κλείνουμε την κατσαρόλα κι αφήνουμε να βράσει για 40'-50' σε μέτρια φωτιά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.


Καλή επιτυχία!

μυρίζει μανούλα... Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino